Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Zeleni ured u Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

_Zeleni ured_ u Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Djelatnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sudjelovali su 30. i 31.3.2011. na radionicama Zelenog ureda. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost osigurava financiranje provedbenih aktivnosti programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red. Uz financijsku potporu Fonda u mogućnosti smo realizirati ideje i aktivnosti Programa koji se u zajedničkoj suradnji provodi već treću godinu.

Za djelatnike Fonda održane su 4 radionice Zelenog ureda na kojima je sudjelovalo 86 djelatnika.

Tjedan dana prije održavanja radionica, u zgradi Fonda su postavljene naljepnice koje pozivaju na energetski učinkovito ponašanje. Naljepnice su postavljene na neposredna mjesta potrošnje. Sustav daljinskog očitanja potrošnje energije i vode postavljen je  u zgradi Fonda 21. ožujka, a podaci koje prikazuje ukazuju na već postojeću razinu osviještenosti u primjeni energetski učinkovitog ponašanja u svakodnevnom poslovanju. Ta ista razina osviještenosti bila je vidljiva među sudionicima radionica Zelenog ureda. Koncept Zelenog ureda odlično je prihvaćen od strane djelatnika Fonda uz prisutna očekivanja i potporu odgovornih osoba kako bi se ostvarili što bolji rezultati energetske učinkovitosti. 

Galerija fotografija 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Stara računala ne bacajte s kućnim otpadom jer sadrže teške metale i olovo. Predajte ih tvrtkama koje prerađuju elektronički otpad.