Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Prezentacija razvoja plinske i vrelovodne mreže u Sisku

Prezentacija razvoja plinske i vrelovodne mreže u Sisku

U velikoj vijećnici Grada Siska održana je druga radionica organizirana od strane gradskog Ureda za gospodarenje energijom Prezentacija razvoja plinske i vrelovodne mreže u Gradu Sisku. Na radionici su prezentirani razvojni planovi vrelovodne i plinske mreže u Sisku.

Na radionici su svoje planove daljnjeg razvoja prezentirali g. Damir Surko u ime HEP Toplinarstva i g. Mario Mihovilić u ime Montcogim plinare. Kroz prezentacije građanima su pojašnjene mogućnosti priključivanja na postojeće mreže, te su upoznati s planovima proširenja mreža u slijedećih nekoliko godina.

Edukativne radionice u organizaciji Ureda za gospodarenje energijom nastavit će se s ciljem upoznavanja građana s mogućnostima štednje energije u kućanstvu, a građanima su na raspolaganju EE savjetnici odnosno EE info ured, gdje se mogu raspitati i dobiti savjet.

/assets/images/post/288/list/thumb/DSC01210.JPG

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Nemojte spremati u hladnjake i ledenice vruća ili topla jela. Prije nego toplu hranu namjeravate zalediti, ohladite je na sobnoj temperaturi, zatim u hladnjaku, pa tek onda spremite u ledenicu.
Rezultati SGE projekta
  • U 68 gradova i 15 županija su uspostavljeni Uredi za gospodarenje energijom i oformljeni EE timovi i koji aktivno prate i planiraju potrošnju energenata.