Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Prezentacija SGE projekta u Dubrovniku

Dubrovnik, 20. siječnja 2010.

U vijećnici Dubrovačko-neretvanske županije, pred novoizabranim pročelnicima, održana je prezentacija SGE projekta. Prezentaciju je održala dr.sc. Vlasta Zanki, voditeljica programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red te je najavila konferenciju Gospodarenje energijom u kulturnoj baštini koja će se održati u Dubrovniku od 6. do 8. travnja 2011.

više

Otvoren EE Info ured Grada Splita

Split, 13. siječnja 2010.

U prostorima Splitske razvojne agencije, Obala kneza Branimira 17, je svečano otvoren EE Info ured Grada Splita. EE Info ured mjesto je gdje građani mogu dobiti besplatne informacije o uštedi energije, kakve tehnologije u tu svrhu  primijeniti i kome se obratiti. EE info ured Grada Splita otvoren je u sklopu provedbe SGE  projekta  u gradovima i županijama u Hrvatskoj, za čije je provođenje u Splitu zadužena Splitska razvojna agencija.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Pećnicu možete isključiti i 10 min. prije kraja pečenja s obzirom da pećnica duže zadržava toplinu. Vaše jelo bit će pečeno, a dodatno ćete uštedjeti el. energiju.
Rezultati SGE projekta
  • U 68 gradova i 15 županija su uspostavljeni Uredi za gospodarenje energijom i oformljeni EE timovi i koji aktivno prate i planiraju potrošnju energenata.