Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Svečani završetak ISGE edukacije krajnih korisnika Grada Osijeka

Svečani završetak ISGE edukacije krajnih korisnika Grada Osijeka

Osijek, 28. prosinca 2011.

Povodom završetka edukacije krajnjih korisnika ISGE sustava Grada Osijeka, u srijedu je, u prostorijama Gradske galerije Waldinger, održana podjela uvjerenja o uspješno završenoj edukaciji. Tijekom provedbe edukacije, educirano je 49 zaposlenika koji su na 111 javnih objekta Grada Osijeka počele s redovitim praćenjem potrošnje energije.

više
Potpisan sporazum o otvaranju _Edukacijskog centra obnovljive energije_ u Varaždinu

Potpisan sporazum o otvaranju Edukacijskog centra obnovljive energije u Varaždinu

Varaždin, 19. prosinca 2011.

Na kolegiju ravnatelja srednjih škola Varaždinske županije potpisan je tripartitni Sporazum o poslovno tehničkoj suradnji između UNDP-a, Varaždinske županije i Elektrostrojarske škole Varaždin s ciljem otvaranja Edukacijskog centra obnovljive energije u Varaždinu. 

više
U Đurđevcu otvoreni EE info galerija i EE info ured

U Đurđevcu otvoreni EE info galerija i EE info ured

Đurđevac, 15. prosinca 2011.

Danas otvorena EE Info galerija Grada Đurđevca sastoji se od informativno-edukativnih plakata i brošura sa EE savjetima primjenjivim u vlastitom kućanstvu a postavljena je u Domu kulture, na adresi Vladimira Nazora 2, dok se EE Info ured nalazi u zgradi Gradske uprave, Stjepana Radića 1, u sklopu Upravnog odjela za razvoj i pripremu projekata.

više
Završena edukacija krajnjih korisnika ISGE-a u Vinkovcima

Završena edukacija krajnjih korisnika ISGE-a u Vinkovcima

Vinkovci, 15. prosinca 2011.

U prosincu je završena edukacija krajnjih korisnika ISGE sustava Grada Vinkovaca. Kroz tri interaktivne radionice, koje su održane u Poljoprivredno šumarskoj školi u Vinkovcima, educirani su svi članovi vinkovačkog EE tima i krajnji korisnici objekata u vlasništvu i na korištenju Grada Vinkovaca. Educirani korisnici pratit će potrošnju energije u 42 objekta. 

više
Dovršen ciklus od 17 ISGE radionica u SDŽ

Dovršen ciklus od 17 ISGE radionica u SDŽ

Splitsko-dalmatinska županija, 14. prosinca 2011.

Danas su održane posljednje dvije ISGE radionice za krajnje korisnike objekata u vlasništvu Splitsko-dalmatinske županije. Time je završen cikus od 17 radionica na kojima je educirano 108 osoba za korištenje ISGE sustava. Današnjom je radionicom educirana 21 osoba.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Uređaji i rasvjetna tijela energetskog razreda A troše i do 45% manje energije od istih uređaja energetskog razreda D, stoga preporučujemo kupnju uređaja A razreda i više.
Rezultati SGE projekta
  • U 68 gradova i 15 županija su uspostavljeni Uredi za gospodarenje energijom i oformljeni EE timovi i koji aktivno prate i planiraju potrošnju energenata.